Ecorec

Control acces, cântărire, automatizare și integrare software

Vezi clip video de prezentare a aplicației
cantarire camioane

ECOREC SA este administratorul celui mai mare depozit de deșeuri din România, situat în comuna Glina ("groapa de gunoi Glina"). Societatea a fost înființată în anul 2001, iar activitatea principală constă în administrarea depozitelor de deșeuri, obiectul de activitate al societății fiind “Colectarea și tratarea deșeurilor nepericuloase și periculoase stabile”. Societatea are implementat sistemul de managament integrat, fiind certificată ISO 9001:2000, ISO 14001:1996, OHSAS 18001:1999 începând cu anul 2004.
Traficul intens din locația de la Glina, coroborat cu operarea 100% manuală a înregistrărilor de intrare/ieșire și cântărire, genera multiple probleme de evidență și trasabilitate.

camera control acces

Philro Industrial a proiectat și instalat în locația de la Glina un sistem automatizat de control acces și cântărire, realizând și integrarea acestuia cu sistemul informatic al societății ECOREC SA. 
Sistemul este compus din camere video profesionale, platforme de cântărire auto, bariere, afișoare digitale și software dedicat. Având o vastă experiență în realizarea platformelor de cântărire, PHILRO Industrial a realizat acest proiect 100% cu resurse interne, fără a apela la servicii de subcontractare.
Partea de control acces se bazează pe sisteme ANPR embedded și software special dezvoltat în acest scop. Pentru camioane, controlul accesului se face prin platformele de cântărire, datele de identificare ale camionului și rezultatul fiecărei cântăriri fiind înregistrate într-o bază de date conectată cu sistemul informatic al societății ECOREC SA. Tot direct din interfața de cântărire se emit și rapoartele / facturile pentru clienți, economisindu-se astfel timp important.
Întreg sistemul de intrare/ieșire/cântărire este operat de un singur om, maximizându-se astfel eficiența în folosirea resurselor umane.

control acces autoturisme

Accesul autoturismelor și al vehiculelor ce NU trebui cântărite se face exclusiv printr-o cale de acces dedicată (acces VIP). Controlul barierelor de acces se realizează în mod automat, prin compararea numărului de înmatriculare cu o bază de date ce conține diverse drepturi de acces (permisiuni de intrare/ieșire pe zile/ore etc.), bază de date configurată de administratorul sistemului.
Întregul sistem este admininstrat și configurat în regim Web-server securizat, accesibil doar pe bază de drepturi de acces predefinite, din orice browser, din orice locație.


Datorită sistemului automatizat de control acces și cântărire realizat de PHILRO Industrial, sistem ce impune înregistrări automate în baza de date, precum și a integrării software cu sistemul informatic al ECOREC SA, atât consistența înregistrărilor, cât și trasabilitatea tranzitului în locația de la Glina au fost complet rezolvate, cu toate beneficiile economice aferente.

Imagini din locație:

Contact

Contactați-ne pentru detalii suplimentare, analiză gratuită și ofertă personalizată.

Adresă
Șos. Pipera – Tunari,
nr. 1H-L13, Voluntari,
Ilfov 077191 

Contacte
Email:   office@philro.ro
Tel.:      +40 21 269 1140
              +40 37 271 0777
              +40 37 271 0778
Fax:      +40 21 269 1138

Legături
Proiecte 
Servicii 
Despre noi 

Feedback
Orice feedback este binevenit. Contactează-ne oricând în legătură cu soluțiile machine-vision oferite de către PHILRO Industrial.