Unilever

Verificarea imprimării pe pachetele de margarină RAMA

Vezi clip video din locație
pachet RAMA

Unilever, una dintre cele mai importante companii de pe piața bunurilor de larg consum din România, este prezentă pe piața românească din 1995. O parte semnificativa din vânzările Unilever este generată de producția obținută pe platforma industrială din Ploiești.
În procesul de producție a pachetelor de margarină Rama se întâmplă să apară erori de imprimare a codurilor de identificare și a datei de expirare, cum ar fi: lipsă caractere, lipsă completă rând de caractere, imprimare ilizibilă etc. Acest lucru crează situații nedorite la capătul lanțului de distribuție. 
Soluția de control a calității era ca operatori umani să verifice în mod vizual fiecare pachet de margarină ieșit din bandă, cu caracteristicile proprii unei astfel de soluții: marjă de erori crescută pe măsură ce ochiul obosește, un număr suficient de operatori ca să acopere capacitatea benzii, eventuale opriri / încetiniri ale benzii de producție etc.

linie productie RAMA

Philro Industrial a instalat pe linia de producție a margarinei RAMA un sistem de control al calității bazat pe machine-vision, care "citește" direct pe banda de producție caracterele imprimate pe pachetele de margarină. În cazul detectării unor erori (lipsă caractere, lipsă completă rând de caractere, imprimare ilizibilă etc.), sistemul facilitează eliminarea rapidă a pachetului defect direct din banda de producție.

inghetate defecte

Soluția implementată de de PHILRO Industrial generează o productivitate mult crescută și o reducere semnificativă a ratei de defecte nedetectate. Deasemenea, permite o reducere a costurilor cu personalul, datorită automatizării procesului de verificare.
În aceste condiții, amortizarea investiției în sistemul machine-vision se realizează în maximum 2 ani de zile.

Imagini cu sistemul în funcțiune:

Vezi nota de aplicație pe site-ul MVTec Software GmbH.

Contact

Contactați-ne pentru detalii suplimentare, analiză gratuită și ofertă personalizată.

Adresă
Șos. Pipera – Tunari,
nr. 1H-L13, Voluntari,
Ilfov 077191 

Contacte
Email:   office@philro.ro
Tel.:      +40 21 269 1140
              +40 37 271 0777
              +40 37 271 0778
Fax:      +40 21 269 1138

Legături
Proiecte 
Servicii 
Despre noi 

Feedback
Orice feedback este binevenit. Contactează-ne oricând în legătură cu soluțiile machine-vision oferite de către PHILRO Industrial.